Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dockan klar!

Jaha så här ser den ut! 27 om jag nu minns rätt
stickade delar som sys ihop, så blir dockan till!

Den skulle varit klar i november 2013,
sen i november 2014, nu blev den klar
den 23 december....




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 785 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-23 18:40



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt
Du är ett Geni*
Skalda*Sticka*
Underbar*Hanstickad*Docka
Som ej kan köpas i affär!!Kram
2014-12-24

    ej medlem längre
Vilken underbart söt liten docka!
2014-12-24

    ej medlem längre
Grattis! Bättre sent än aldrig! :)
2014-12-24

  Ezmeralda VIP
En så söt docka, nu är den klar att fira jul!
2014-12-24

    Maria Malm
Snyggt jobbat! Tid vad är det? Om saker och ting tar lång tid..vilken glädje man kan ha haft under den tiden man skapar..
2014-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt