Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintern är borta

Vinternattens köld är inte särskilt svår
det gnistrar visserligen lite här och där
men den riktiga vintern blir inte vår
så skidförsäljarna ilsket svär

bilen på tomgång bidrar ju en smula
så vintern kan hållas någon annanstans
de säger att vintrarna kommer bli fula
och kring granen blir det ingen dans

i alla fall inte i pjäxor




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-23 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter