Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakt på sak!

Lever du ett "ordinärt liv", med allt vad det har att säga?
Passion föds mellan kris, förtvivlan och i ett litet hopp
om förändring i dess käftar av "död". Jag lever, dock så
har livet bara snuddat "lätt" vid mig och gett en hälsning i
dess äkthet i att vara, trots allt vid liv! Världen och dess
obekvämlighet..er, kväver och tillintetgör ibland vår
förmåga att skapa, förändra & påverka! Riv ner dina
barriärer, riv ner dina fördomar, riv ner ditt säte av
bekvämlighet! Gör något av dina gåvor, skänk dem
till dig själv, i välsignelse till andra och utforma normen
av ditt eget liv. Där har du vinsten i att inte bara själv leva
livet fullt ut, utan bli ett med den du faktiskt är. Att kunna
välsigna de runtomkring med den du faktiskt är och är
tänkt till att bli, kan intet annat än bli bra..... Bless you!




Fri vers (Fri form) av stefan.g
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-23 22:38



Bookmark and Share


  Eliza-69
Fina rader
2014-12-23
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva