Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtröstan

Jag vill inte bli bitter

när jag blir gammal

Möjligen sarkastisk

Men inte bitter

Bitterhet mördar

både hälsa

och relation

med omvärlden

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-24 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP