Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När språket tryter...

När språket tryter

vid restaurangbordet

då rycker alla fram

sina smartphones

Bilder ska visas

Upplevelser ska visas

Men frågan är

om de delas ...




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-24 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP