Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Garaget



Det fick bli i garaget
den dag Gud blev människa

kameler och åsnor
bekvämt parkerade
mat och vatten
för djur som gått långt

gaser och träck
bröl och gnägg
långt från gemak
för världslig potentat

Det fick bli i garaget
den dag Gud blev människa

den verkliga makten
den världen förändrar
så tvärtom mot vardag
så heligt annorlunda

Det fick bli i garaget
den dag Gud blev människa




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-25 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP