Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sot

Du kommer hem från kyrkogården
och borstar av dig dom dödas skuggor
som aska från en cigarett.

Du tände ett ljus vid en sten
där det vilar en berättelse
om ändlösa resor i boskapsvagnar.

Han älskade sin dotter
men släckte sin cigarett
på din moders rygg.











Fri vers av Patrik Järf
Läst 362 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-26 10:22



Bookmark and Share


  ing
jo, stark.
hur kan allt rymmas i en och samma
person..
din text stannar kvar, skapar bilder
resonerar i mig
2014-12-26

    ej medlem längre
Nakna ord som griper tag. Starkt.
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Järf
Patrik Järf