Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vilja flyga igen




Sovrummet, skuggorna, tavlorna på väggen. i ett hem.
Stranden utanför och handen som håller upp en fågel som för att få den att vilja flyga igen. Tyst smyger tåget ut ur tunneln och försvinner bort. Tårarna är av rymdstoft och rymdstoftet är av näthinnor, där djupt in går tankar i cirklar över himlen och blir stjärnljus på våra kinder. Det ligger någon där i sängen och drömmer, i sovrummet bland skuggorna, bland tavlorna på väggen.








Prosa av Lars Gullberg
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-05 13:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag njuter till fullo av hur du knyter ihop texten och får den att expanera bortom tid och rum. Hur vackert och lyriskt du exponerar livets resa i tanke och känsla.
2017-10-06

    Sefarge VIP
Poesi som andas
mänsklighetens
Andedräkt in
Läsandets öga
Starkt skrivet!!

2017-10-05

  Glömskan VIP
Väldigt fint skrivet.
2017-10-05

  Katinka VIP
Oerhört vackert och berörande. Väldigt fina poetiska formuleringar.
2017-10-05

  Minkki VIP
Väldigt fina bilden rinner fram ur din penna - tårar, rymdstoft, näthinnor som början på en cirklande färd...
2017-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg