Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kartan

Om allt du kunde säga var två, om ingen ville veta hurdå?
Vem skulle fråga om priset?
Vem skulle kräva beviset?
Där fingrar nyfiket möts finner du balansen som bröts.
Kanske var det inte på riktigt, ditt svar kändes aldrig så viktigt.
Kartan som du trodde var sann visade bara dina fel och försvann.




Bunden vers (Rim) av Jimmy Myhre
Läst 386 gånger
Publicerad 2014-12-25 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmy Myhre
Jimmy Myhre