Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strävan

Knäna kändes som en mjukare form av marängsmet.

Många kilometer var kvar till värme och hugsvalelse.

Kämpa du son av kvinna, om än i armod och förkortat steg.

Varför är det så svårt?

Släpp din tygel och låt det granskande ögat svalna...




Fri vers av Bo Malte
Läst 607 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-12-26 17:07



Bookmark and Share


    Ambrosius
underbar i sin enkelhet...
2019-04-02

  SatansSon VIP
bras bosse! bra kämpat!
2018-09-19

  i af apa
som en vikinga son!
2016-05-03

  Zandor
Härligt, friskt och utmanande. Livet är en strid. Oerhört bra skriftat! Blir varm i hela kroppen // Zandor
2016-03-03

  Marita Ohlquist VIP
Texten sjunker in, ligger kvar en stund, och väcker tankar och känslor!
Tack för den.
2016-02-18

    Marica Dahl
En snygg text. Gillar språket och särskilt den kraftfullt uppmanande avslutningen!
2016-01-16

    Mim
Fint språk.
2015-12-06

  Bodil Sandberg VIP
Kort och koncist och tjusigt- tycker mycket om den - tack
2015-01-26

  Henning Hson
Gillas mycket.
"om än i armod och förkortat steg"
Stark i sin form. Bravo
Påminner lite om Nicholases....
2015-01-16

  Elisabeth H
Ja varför är det så svårt?
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Bo Malte