Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du går

Kommer du också att gå
Kommer du också att lämna mig
Snälla,
svara på min fråga
Så jag kan förbereda mig
Hejda, förändra,
det är det försent för
jag har redan fallit
säg bara till mig
hur långt ner marken är
så jag vet
när jag slår ner

jag är så rädd
så rädd
min hud är genomskling
mina fingrar blöder
inuti mig försöker hjärtat
hålla ihop alla sina trådar
utanför mig finns världen
men den tar sig inte in
jag stänger ute allt,
bryr mig inte om
vill inte bry mig om
något mer
inget mer
som tar sig in under huden
och river upp mig




Fri vers (Fri form) av ständigtkaos
Läst 632 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-26 22:34



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sårbarhet i dina ord, där rädsla för att bli sviken, lyser.
2014-12-27
  > Nästa text
< Föregående

ständigtkaos
ständigtkaos