Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borttappad

Hjärnan surrat mellan trasor,

mycket hänt men inga fasor

ändå tappas orden lätt

stavning, uttal sällan rätt

ja vad kan det vara,

stress de säger bara.




Bunden vers av Eunice
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-27 00:10



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Känner igen mig, lite för mycket... Simma lugnt! <3
2014-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Eunice
Eunice