Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När det är tid att föda kommer bläcket flöda av berättelser

Livet vandrar på & ser tillbaka
på min tid då jag levde i detta hus
så många minnen på gott & ont
de bästa var & är mina två änglar som
förgyllde gav glädje i vardagen
de var mina små solar som värmde
fast jag bodde i solskens staten Florida
så lyste även gråa & mörka
dagar av sorg fanns precis som
livet i sanning är & det fanns stunder
av ensamhet ifrån mina blodsband
så långt bort i landet som heter Sverige
när saker & ting inte alltid går som vi vill
då kan saker plötsligt vändas upp & ner
men det finaste är att jag har behållit
de fina vackra stunderna som var många
de bär jag i mitt hjärtas rum & vårdar ömt
det går inte att planera hur livet ska bli
en sak är att Florida har jag inte glömt
genom svårigheter växer inre styrka
i mitt livs bagage finns mycket som
trycker på, som vill lösgöras i ord
min penna kommer skriva ut
när det är tid att föda
kommer bläcket flöda









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-31 12:37



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tack för din livsbejankande dikt! Den kommer nära inpå.
2021-04-08

  Bibbi VIP
Välgörande att släppa ut det svåra...
2021-04-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP