Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm

Vad gör jag då? för det slutar i ångest hur det än blir. om det blir någon att hålla i handen kalla nätter.

och stockholm vet vad jag gjort, stockholm vet hur många gånger jag stått vid stängsel och trängts med andra/ och tankarna trängts i mitt huvud.

stockholm vet att jag kastat sten och krossat speglar och spottat i ansiktet på den enda som skulle hjälpa mig. stockholm har startat krig.

stockholm har läst sms över min axel, stockholm vet att jag är gjord i spiralgalaxer.

stockholm har sett vad jag gjort mot mig själv när ingen sett på.

stockholm låtsas men stockholm kan aldrig förstå.




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-27 13:12



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
"Stockholm kommer förstöra mig"
2015-11-02

    ej medlem längre
De sista 6 raderna...wow!
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans