Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förstör stör

Ser du inte nått, ser du inget alls.. ?
Är allt för dig så grått överallt och ingenstans ?!
Vill du inte försöka titta ? En endaste chans?
Är det bättre att jag trampar efter någon annans vals ?
För hur jag än försöker eller vad jag än gör ..
Jag förstör, jag förstör och jag stööör, fasten jag ej kan ro för!
Kan du inte försöka fatta någonting alls?
Jag inbillar mig att du skrattar var gång du får chans.
Kan du inte förstå trots att jag visar dig jämt
att jag vill ha dig ändå jämt och bestämt.
Vill du inte höra, mer på mina ord ?
Är det kanske bättre att ro från här ombord,
rakt ner i vår syndA flod som tar mig bort från din jord?
och från ditt liv ..
Jag har också ett liv som är lite för naiv ..




Fri vers (Fri form) av Sandra, Elise-Marianne, Björk
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-27 17:44



Bookmark and Share


    Haraldthor
fin i nuet!
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Sandra, Elise-Marianne, Björk
Sandra, Elise-Marianne, Björk