Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag haft en pulka

Jag kan åka pulka 

 om jag

hade haft en pulka 

 

vi hade bara

en stjärtlapp i förrådet

och

ett par kryckor

 

hon valde kryckorna 

 

Var det min lathet ? 

att inte åka i mörkret,

eller hennes

minnen av sin far

 

som gjorde att allt haltade fram

 




Fri vers av Cris
Läst 398 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-28 01:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mellan raderna läses mer än det dina ord ger.

Bra och jag blir nyfiken på mer!
2014-12-30

  axveronika
bra text
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris