Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Ett spel för gallerierna!

Ett spel för gallerierna

En bakom liggande agenda

 

Jag vet vem du är

Jag vet vad du vill

 

Du utarmar all energi

Du när dig på andras snällhet

 

När inget längre finns kvar

Så har du inga kval

 

Du vandrar bara vidare

Till nästa ovetande offer

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 336 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-12-28 12:51



Bookmark and Share


  Magica VIP
Stark och berörande text.
2014-12-30

  Tess74
Snyggt!
Grattis till placeringen!
2014-12-29

  Ingrid Trolle
Grattis till placeringen!
2014-12-29

  Anna Nickolausson
berörande ord beskrivet på ett starkt känslosamt vis

2014-12-29

    Dan Myrbeck
Låter inget vidare
trevligt.
2014-12-29

  Carina Bendix
Starkt och berörande. Alla känner vi nog en sån person.
2014-12-29

  Teresia Ridell
Starka, raka ord. Ja bra att vara medveten om..och undvika till varje pris..
2014-12-28

  bumerang

Oj, igenkänning.
Kan bara tänka hur jag själv....

Att ge är mycket skönare. Och det
kommer tillbaka
2014-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Energitjuv av format!
2014-12-28

  Ingrid Trolle
Hoppas innerligt
att du har kraften
att stå emot!
Bra förmedlat!
2014-12-28

  louisegirl
Tråkigt att det finns sådana människor...
Men tyvärr finns det gott om dom.
2014-12-28

    ej medlem längre
Ja, vi trotsar å förblir snälla å positiva!
2014-12-28

  Lars Hedlin
Vill bara påpeka att det inte är någon på poeter jag menar utan en person från min bekantskaps krets..kram
2014-12-28

  Nära
Jag känner hen också. Mitt i prick!
2014-12-28

  Palett
Bra text om en viss sorts människotyp.
2014-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Tråkigt att det finns sådana människor...
2014-12-28

  Lindha W Gustavsson
Den var mitt i prick och jag vet precis vem du menar!
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin