Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isdrottningens minnesfragment

raden av frost på dina omålade ögonfransar
smyckad av naturen som vi var
mina kinder så rödfrusna och din blick så lysande klar

hur våra andetag tog form och löstes upp i världen omkring oss
det svaga blänket från ett fjärran norrsken
marken som återgav våra steg med ett bistert knorrande

jag pekade ut Karlavagnen
och det var nästan för kallt för att kyssas
nästan




Fri vers av Elin Ers
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-28 14:21



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Vacker text!
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Elin Ers
Elin Ers