Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

G U D S - 10 B U D O R D

Gud har uppfunnit allt på denna jord.
Vi skall försöka hålla hans bud ord
Du skall inte ha några andra gudar vid sidan av gud
Du skall inte missbruka Herrens namn, vid nått ljud.
Tänk på vilodagen, så att du helgar den.
Hedra din fader och din moder för att det må gå bra sen
Du skall inte dräpa.
Du skall inte begå äktenskapsbrott.
Du skall inte stjäla.
eller bära falskt vittnesbörd förståss
Du skall inte ha begärelse till din nästas hus.
du skall inte ha begärelse till din nästas hustru, ej heller till hans tjänare eller tjänarinna,
ej heller till något som tillhör din nästa man eller kvinna




Fri vers (Fri form) av Sandra, Elise-Marianne, Björk
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-28 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra, Elise-Marianne, Björk
Sandra, Elise-Marianne, Björk