Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtida förhoppning

En bild av en man jag varit
utan de grå tinningarnas årsringar
med livet ännu som ett oskrivet blad
av nyheter, nöjen och erfarenheter

Speglingar i fotoramen visar
vad jag egentligen är
en man med en längre historia
än en framtida förhoppning

om vad som komma skall




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-28 20:57



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Aha, vid livets middagshöjd?
En liten gubbe, grå och böjd?
med framtiden i hälarna
i takt med de andra trälarna?
nej du, Mutter, minsann,
du är en framtidsman
och när vi tar de sju
vår bästa tid är nu ;-)
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter