Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.....

Do you think I just give you a hug?

I just kiss you,

but I dont love you or even miss you.

When I say something I´m just speak, my heart dont give a fuck beacuse I´m weak.

That´s what you think aboute me,

I have no feelings and energi..

Think bad things and let it be the end.. Think you know me Think Again!!




Fri vers (Fri form) av Sandra, Elise-Marianne, Björk
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-28 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra, Elise-Marianne, Björk
Sandra, Elise-Marianne, Björk