Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

! DU SKA, du borde du lä nog

Jag vet att du måste, du borde du lä nog, du ska..

Sköta ditt liv ifred var dag..

Du är arg på varför, hur vart och när..

och alla frågor som bara är som dom är.

Du skulle vilja, eller inte vilja eller vet inte alls

Skära med en kniv mot din hals

Du är arg på varför, hur och när och vart..

Varför allting är från första start

Du bör du borde du lä väl du skA

Sköta ditt liv var dag




Fri vers (Fri form) av Sandra, Elise-Marianne, Björk
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-28 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra, Elise-Marianne, Björk
Sandra, Elise-Marianne, Björk