Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Banal,ja,men det får man väl vara nu? ( I en del andra kulturer än vår har det nya året just börjat.)


Liten vårvisa



Vintern var lång och kall
vacker i allafall
snön lyste vit
på både gran och tall.
Men nu är våren här
alltid oss lika kär
fåglarna sjunger
marken i grönt sig klär.


Refr:

En ny dag,en ny vår,ett nytt år
är här igen
kom sjung min vän,
en visa med glädje och fröjd!
En ny vår,en ny giv,ett nytt liv
det ges oss här
och jublet bär
mot himmelens höjd.




Fri vers av Ingrid Nilsson
Läst 539 gånger
Publicerad 2006-04-08 12:12



Bookmark and Share


    Margaretha Garp
Jättehärlig! Bara att tonsätta! Fast det har du kanske redan gjort?
2006-04-20

  Bodil Sandberg VIP
Vilken härlig vårvisa...skulle detta vara banalitet...ja då vet inte jag...det känns istället som ett mäktigt jubel!!!!
2006-04-09

  Per Rydberg
Vadå banal! Glädjerop är väl aldrig banalt! Det känns just idag som om jag kunde sjunga den här flera veckor i sträck! Älskade vår!!!
2006-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Nilsson
Ingrid Nilsson