Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

marginaliserad

på en vanlig dag

kanske som i dag

när molnen flyter samman

och kylan borrar i huden

och jag blir påmind om mig själv


kan jag undra

om du i din trädgård

tänker på mig




Prosa av Shush
Läst 407 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-29 03:55



Bookmark and Share


  LillaLovis
Du skriver så härligt. Lätta ord med sån träffsäkerhet.
2017-04-01

    ej medlem längre
Du har ett lättsamt sätt att skriva, "på en vanlig dag, kanske som idag" men gör det naturligt och målande "när molnen flyter samman".

En vintrig naturbetraktelse som egentligen syftar på varma känslor av saknad.
Bra textat och välformulerat.
2017-01-04

    ej medlem längre
föregående talare sa det så bra att jag inte har mycket mer att säga; gillar den lågmälda, vardagliga stilen, som ändå, känns det som, innehåller mer än vad som står där...
2016-12-29

    Sefarge VIP
Undflyende
Men samtidigt
Träffande !
Skickligt
Skriftat
:)
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Shush