Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
himlens sändebud mantel


STJÄRNSTOFF...

Snö faller vit dröm

änglar dansar med stjärnor
i en sagas vals,







© Havsbris/2014




Bunden vers (Haiku) av Havsbris
Läst 592 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-29 13:07



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vackert, i bild och text, ja !
2014-12-29

    ej medlem längre
Så mycket vackert du ser i snöfallet.. med hjälp av din fantasi.
2014-12-29

  M M Mannheim VIP
Skön som en havsbris!
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris