Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naranja de Sangre (blodapelsin på spanska) Blood orange (blodapelsin på engelska)


Blodapelsiner

Nu är det någon

kräsmagad person

som har klagat över

att blodapelsinerna

heter blodapelsiner

så nu har några

butikskedjor

börjat benämna dem

röda apelsiner

 

Tänk om någon person

nu börjar associera

röda apelsiner

med en viss partifärg

Då får de kanske

ändra benämning

igen

Hur långt

får vi låta

associationerna

löpa amok?

 




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-29 14:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det är löjligt så det förslår Valter!
2014-12-30

  Marita Ohlquist VIP
Det måste tyda på brist på vettig sysselsättning!
2014-12-29

    Sefarge VIP
Alliansfria
Bananer
Kan man köpa
det månne?
2014-12-29

    ej medlem längre
Här i landet blir alla dumheter accepterade och godkända...
2014-12-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Är detta verkligen sant? I så fall, var ska gränsen dras?
2014-12-29

    Jane S VIP
Haha vad sjukt det låter. Svårt att tro att det är sant.
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP