Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörbultad av hjärtslag

"Vi måste prata" sa du.
Du pratade, jag lyssnade.
Du slog mig
riktigt hårt
inifrån.

"Flyt som en fjäril,
stick som ett bi"

Dina rakbladsvingar
slet sönder mitt inre
för att komma ut.

"Vi måste prata" sa du.
Sedan gick du
och dina rakbladsvingar
lämnade märken i min dörrpost;
"jag var här"

DET VET JAG VÄL!
Jag ser väl blåtiran
och svullnaden
i spegelskärvan!

"Vi måste prata" sa du
men det gjorde vi aldrig.




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-12-29 19:15



Bookmark and Share


  bögpoesi
En väldigt bra skildring
2015-01-02

  KYREUS of Sweden
Äkta.
2014-12-29

  Elisabeth H VIP
Text som speglar starka känslor. Bra skrivet.
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP