Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visitkort

Visitkort byter ägare
en tyst nick i samförstånd
affären har gjorts upp
över en skummande bägare

Pengar kommer till pengar
för de som har skall
varda givet mer klöver
i deras sängar

men vem bekymrar sig
över de som inte hade
några pengar från början
det är vad jag frågar mig?




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-29 20:53



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
vädrar min känsliga nos politik?
dessa dåraktiga kapitalistsvin
klyftan mellan fattig och rik
sänker köpkraften och därmed ekonomin
men så fort de rika får chansen
biter de sig själva i svansen
SOCiALISMEN är
svaret på din fråga
åt envar efter behov
av envar efter förmåga
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter