Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du blev min

En dag, när jag va lycklig,
när jag kunde kalla dig för min,
den dagen var förbi,

Idag, ändrades allt igen,
du blev min igen,
du är min livs kärlek,
igen, igen och igen




Fri vers av Mainda
Läst 591 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-29 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mainda
Mainda