Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simmerskan


jag ser
att det simmar
en kvinna
i dina ögon
varv efter varv
crawlar hon
spänstigt
runt det himmelsblå

jag ser
att det seglar
en kvinna
i din mun
fram och tillbaka
kryssar hon
skickligt
från kind till kind

jag ser
att en kvinna
har flyttat
in i ditt bröst
och därinne
sitter hon
och ler gåtfullt
som mot en spegel




Fri vers av Veven
Läst 423 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-12-30 10:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
grymt bra
2015-01-07

  Stefan Albrektsson
Vackert och sinnligt! Simmandet i ögonen är storslaget, likaså den speglande kvinnan! Fint!
2014-12-30

  Lars Hedlin
Så vackert skrivit!
2014-12-30

  Lotta Nilsson
Vackert
2014-12-30

  Peter Olausson VIP
läser din text som början på ett äventyr, som att spegelns gåtfulla ansikte är författarens eget - och att allt är möjligt för den som möter havet till segels. Och har jag fel så är det hur som helst en spännande text, som jag uppskattat att läsa.
2014-12-30

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlat om ett förhållande som håller på att spricka!
2014-12-30

  Respons VIP
En bra bild av en svår relation. Enkelt lättförståeligt och otroligt starkt!
2014-12-30

  Nanna X
vackra, blå, hoppfulla bilder
2014-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Veven
Veven