Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi, är, här


Livets alla intryck,
minnen, framtid, växer

Läppens bleka uttryck,
färden, genom, allt

Vinterdisets tyngd,
över hjässan, brister





Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-12-30 13:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket fint ordanordnat
2015-02-27

  anits VIP
Så fint skaldat!
2015-01-22

  Lena Själsöga Keijser
det är fint
se dina ord
höra din varsamhet


se denna knopp
öppnas
2015-01-02

  Lars Hedlin
Fint skriftat!
2014-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP