Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 27.12.2014

 

 

norrsken över skogen

stjärnor klara som ledljus

fras i snöigt gräs

 

 

27.12.2014 02:05

 




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-12-31 00:36



Bookmark and Share


  Connie
Ljuvligt skrivet!
2015-01-07

    ej medlem längre
Vilken fin haiku!

Bokmärker!
2014-12-31

  petter rost
När jag läser denna haiku vågar jag inte andas för att kanske störa den.
2014-12-31

  Björn Nilsson VIP
Här i stan är det nog för ljust för att kunna se norrsken. Är lite avundsjuk för det. Men bort med avundsjukan! I stället får jag önska:

Gott nytt år!
2014-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP