Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsnatt

 

Gott folk, gott folk, av med mössa och hatt!

Stäm nu upp till pukor och trumpeter

med champagne och raketer

inför årets sista natt!

 

Vad kan vi under året önska

för att fylla goda tanken

som berikar kunskapsbanken

annat än att låta samvetet grönska

 

Så nu, du hoppfulla nya år

förpassar girighetens penningpung

och ger plats åt solidaritetens schvung

vart vi än i världen går och står!




Fri vers av nasta
Läst 276 gånger
Publicerad 2014-12-30 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nasta
nasta