Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min kärlek


havet



Ingen har någonsin omfamnat mig
Som du
Ingen har någonsin fått min själ i ro
Som du
Ingen har jag någonsin älskat
Som du


Du är vacker i stillhet
Du är vacker i storm
Men i storm, vill jag inte dig
Bli omfamnad



Mängder av nära har du fört
I skugga
Sorgeband du burit i miljontals år
Mellan undergång och arla


Du bär tiden i en avrundad
Evighet
Du har styre likt en diktator
I fjärran
Men både ger och tar med ditt liv



Du är skör som asplövet vid bäcken
Du är bestulen på din glädje och
Törst



Du är havet som smeker skär
lena
Havet som blomstrar i natt
Du är solen, du är vy, du är alltet
Inom mig
Du är det vackraste jorden har att
bringa




Fri vers (Fri form) av tony björk
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-30 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tony björk
tony björk