Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång var jag kär. Så kär.


Jorden faller.

Ingen kan få mig som du fick mig en gång,
När jorden rämnade under mina fötter




Fri vers av Ivanovitj
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-30 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivanovitj

Mina favoriter
Centralstationens toalett