Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag älskade oss

ännu vaknar vi 

till samma vågor

Men

i dina ögon

rinner Ishavet 

 

iskalla vågor

som sliter i oss

Jag

minns våra skratt 

i Medelhavet 

 

när blått blev till svart 

i det svarta vi

Älskade

men havet tog eld

vi i eldhavet

 

en bild som jag minns

men åter till is

Oss

på varsin sida

i Döda havet.  




Bunden vers av Lizzarde
Läst 319 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-31 20:59



Bookmark and Share


  Connie
Vemodsvackert, varmt och kallt om kärlekens minnen!
2015-01-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorg och vemod i din berörande dikt!
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde