Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Aura är ett varumärke)


GOTT NYTT ÅR! Tanka 31.12.2014

 

 

en blåmögelost
som förlorat sin rondör
vilar på nattblått

 

inskriven i sin aura
upplyser månen nejden

 

så bevisar naturen
klassiskt: månen är en ost

 

 

 

2014-12-31 23:17




Bunden vers (Tanka) av Minkki VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-12-31 22:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
God fortsättning!
2015-01-05

  Peter Olausson VIP
en ost, för möss och människor. God fortsättning på det nya året!
2015-01-01

  Stefan Albrektsson
Bildrik tanka! Jag som trodde månen var en gubbe... kanske en gubbe gjord av ost?!? Gott Nytt År till dig!
2015-01-01

  Carl Mikael Fäldt
Kul! som redan sagts förvisso!

Om varumärket verkligen är så påträngande rent subliminalt-viket jag nog tror!

Bör vi avhålla oss från texter på ostar,bilar och annat säljbart!

GOTT NYTT ÅR
2015-01-01

  the apache kid VIP
Gott Nytt År!
2015-01-01

  walborg
Kul! Gott Nytt År!

2015-01-01

    ej medlem längre
Tack för din finurliga tanka!

Och ...

Gott Nytt År!
2014-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP