Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En krigares farväl

Du ristar in minnen i sten.
Under den du begraver mina ben.
Du knäböjer och svär på din heder.
Att du ska hämnas mig.

Du kysser marken där jag är begravd
Säger "Älskade syster vi ses tillslut en dag"





Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-01 00:12



Bookmark and Share


  Midnatt
Helt fantastiskt bra skriven!
Starka känslor, den tog ett grepp om mig Som inte går att beskriva. Vill läsa den om och om igen!
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin