Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parkers profil behåll stil!

P recis en så´n kalligrafipenna har jag
A bsolut en som bestämmer av vilket slag
R itpapper som skrivpapper skall vara av
K lart och blankt, inget bläck kommer ut då
E j heller om det är för torrt, men om det har en
R ätt mjukhet, dyr fin struktur då rinner bläck ur
S nyggt, då först går det att få dit en krumelur!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-01 08:31



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Fint ordat om din fina penna/ kram

Ps Skicka denna text till Parkers
2015-01-02

  Ezmeralda VIP
Ja vilken bra reklam du gör!
2015-01-01

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2015-01-01

  Lars Hedlin
Gillas!
2015-01-01

  ResenärGenomLivet VIP
Snygg reklam du gör...:-)
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt