Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag önskar att alla ska få uppleva det kommande året lika lugnt och fridfullt som mitt 2017


Tankar på Nyårsafton

I dag stod tiden stilla
för mig en kort sekund
Jag kände tidens vingslag
upphöra för en stund.

Och tankarna mig förde
till året som just gått
Det var en märklig händelse
som rörde stort och smått.

En tacksamhet för allt
jag själv fått i mitt liv
En lugn och fridfull tillvaro
utan bråk och kiv.

Att vara frisk och rörlig
är inte allas lott
Ha daglig mat på bordet
och bostad känns så gott

En underbar familj
och vänner i min närhet
De fyller upp mitt hjärta
med värme och med kärlek

Så tack till alla er
som lät mitt år så bli
Jag önskar er ett GOTT NYTT ÅR
Må lyckan stå er bi.




Bunden vers av Monica Kvist VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-01-01 12:07



Bookmark and Share


  Minkki VIP
varm om hjärtat blir man av att läsa detta.. God fortsättning på det nya året!
2015-01-07

    Annika J
Helt underbart att ditt år blev så gott. Din dikt visar att lyckan ligger i det vardagliga. Att kunna röra sig, att ha mat. Vänner!
Den här dikten tycker jag är jättefin!
2015-01-03

  Palett
Fin tänkvärd nyårsdikt !
2015-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Grattis till placeringen!
2015-01-02

  anits VIP
En underbar och tänkvärd dikt!

Gott Nytt År till dig!
2015-01-02

    Anna Sefyrin Höijer
Fin och eftertänksam text.
Gott nytt och god fortsättning! :)
2015-01-01

  Lärling
Mycket fint!
Tack detsamma till dig!
2015-01-01

  stig wikman
UNDERBART MONICA.

VARMT OCH
BEHJÄRTANSVÄRT.

KRAM FRÅN MEJ.
2015-01-01

  Teresia Ridell
Så varmt och fint !
2015-01-01

    ADI Nehlin
fint skaldat
2015-01-01

  Solitaire VIP
Ett riktigt gott nytt år till dig också!
Så skön och varm nyårsdikt,
den sätter en positiv prägel på det nya årets första dag.
2015-01-01

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt tacksam nyårsdikt...
ett Gott Nytt År till dej också...
2015-01-01

  Nanna X
jättefin nyårsdikt, stannar tiden och får en att tänka över det man ofta tar för självklart.
2015-01-01

  Ronny Berk
tacksamhet och förhoppning under samma rubrik, ja !
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP