Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLITEN MEN INTE UTSLITEN




Är som en gammal sko

Sliten och nertrampad
men även bekvämt ingången

Med lite omsorg håller jag ett tag till




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2015-01-01 12:28



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Du underskattar dig.
2015-01-05

  axveronika
att se det fina i det/den som varit med ett tag. Är vi inte allt för bra på i denna tid. Så det var bra att du påminde oss
2015-01-05

  ULJO
Fyndigt med glimten i ögat
2015-01-03

    Dan Myrbeck
Jag har storlek 50. Då ryms en mängd egenskaper.
2015-01-02

  Maria T
Fyndigt. Ingångna skor är sköna.
2015-01-01

  Veven
Gamla skor är skönast!
2015-01-01

  aol
Underbart fyndigt skaldat, ett fint sant bokmärke,
2015-01-01

  Marianne Räf
Rolig den här. Ligger något i det!
Tror man är (som) en sko, som
ersätts med en ny, när den gamla
nöts ut. Själva vandraren är Anden,
som avverkar många skor...
2015-01-01

    ADI Nehlin
fyndiga kloka ord
2015-01-01

  Lars Hedlin
Yes! Like it a lot :)
2015-01-01

    ej medlem längre
Vilken underbar metafor!
2015-01-01

  Stefan Albrektsson
Fint djup i den! Klokt. Ja, visst är ingångna skor bäst, även om de har sina skavanker på ytan!!
2015-01-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, man får putsa på utan- och innanverket. Kloka tankar.
2015-01-01

  Heikki Hellman
Fina ord med djupgående mening
2015-01-01

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är bäst att sköta om sej så man håller länge...gott...
2015-01-01

  louisegirl
Så bra liknelse..
Bravo!
2015-01-01

    Sefarge VIP
Tänk vad många minnen
Och erfarenheter "skon"
Trampar omkring med!
;)

2015-01-01

  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet, ja !
2015-01-01

  Lehva VIP
Det är dom goaste.. dom skönaste...och dom av fin kvalitet håller länge. Som du:-)
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP