Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle inte ...


Skulle inte sorgen mattas
Inte saknaden minska
Min längtan avta
Med tiden som går

Det ni sa jag skulle lära
mig leva med
Jag skulle gå vidare
inte stanna upp


Hur kan något mattas
som bara växer
Sorgen växer sig större
för varje minut

Tala om för mig
Hur jag skall sluta sakna
när jag lever
Mitt i tomheten

Hur kan jag ge upp
min längtan
efter dig
Halva jag var du

Jag vet att du väntar mig
där på andra stranden
Vet att vi ska mötas
i himelens land




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-01 20:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2015-11-17

  Lars Hedlin
Berörande ord som känns!
2015-01-04

  träsnidaren
Vackert om sorgen. Fina ord.
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP