Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPARADE ALLT DET FINA





Livets trädgård var igenvuxen

Kände mig innestängd
längtade efter frihet

Började rensa försiktigt
blev allt djärvare

Sparade allt det fina
det andra hamnade i komposten




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2015-01-02 11:14



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Modigt gjort.
2015-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Man borde rensa lite oftare...bra text...
2015-01-05

  Marianne Räf
Fin Idé att se sitt liv som en trädgård!
Behöver nog röja en del i min egen! :)
2015-01-04

  ~Snöflinga~
Åh vilken perfekt fångad beskrivning! Jag hoppas min terapeut kan hjälpa mig röja i min trädgård <3

Kram
2015-01-04

    ej medlem längre
Ja ta hand om din inre trädgård.
2015-01-03

  Lars Hedlin
Stor vishet!
2015-01-03

    Dan Myrbeck
Klokt!
2015-01-02

  Anya VIP
Jaa det är en konst att veta vad man ska spara och slänga i livet. jag håller på att lära mig....undra om man någonsin kan lära sig det fullt ut?
2015-01-02

    ej medlem längre
Klokt, en jättefin och befriande text..
2015-01-02

  Ingrid Trolle
Kloka ord om
en ansning som är
svår att åstadkomma
2015-01-02

    ej medlem längre
Den inre trädgården behöver också ansas då och då...
2015-01-02

  Angel of love
Klokt gjort, och det är nått vi alla behöver göra då och då.
2015-01-02

  louisegirl
Så klokt...;)
Bra liknelse och bra förmedlat!
2015-01-02

  Ronny Berk
tycker om begreppet livets trädgård : och även komposten är återvinning, d v s inte bortkastat ...
2015-01-02

  Veven
Bra att rensa ibland så kan man njuta mer av det fina!
2015-01-02

  Stefan Albrektsson
Ja, det gäller att vårda sin trädgård!! Klokhet som alltid från dig! Och märkligt... jag skrev också om trädgård i morse. Det är en sådan dag kanske?
2015-01-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt tänkt!
2015-01-02

    ej medlem längre
Klokskap ... av stora mått ...
bra ordat Marita ...
2015-01-02

  Respons VIP
Klokt!
2015-01-02

  Rise Little One
Städning behöver göras då och då speciellt i livets trädgård!
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP