Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta måste man tro på!

Kal uti Ellos katalog
en underbart vacker klädd brud såg
beställde direkt!
Ada sa : - Nå´n effekt?
- Snart! Nyss hennes plagg i posten låg...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-02 16:41



Bookmark and Share


  ULJO
Ja du har då verkligen humor
2015-01-03

  Irene Åberg
Bästa*Ewa*Britt
Saknade en Brud
då kom hon med Bud
från Ellos Direkt
Helt Perfekt**
På Postorder blir det nu Köer
för alla vill nu köpa/Kram*
2015-01-03

  Lars Hedlin
;) JA jisses!
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt