Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Punkt. Du skrev alltid det så istället för att göra en punkt.

Ibland saknar jag ditt röda hår.
Hur du såg ut första gången vi sågs.

Hur du kom hem till mig på juldagen när alla andra var ute.

Hur du alltid bjöd på frukt och te.

Jag blev faktiskt kär i dig.
Det sa jag till dig.
Trots det blev vi aldrig ihop.

Jag vet inte varför det blev som det blev.
Jag minns vagt det sista samtalet.
Då jag sa att jag varit kär i dig.
Du trodde mig inte.
Vi la på.
Vi lät det va bara.

"Ring inte mig så ringer inte jag dig" sjunger Krunegård.

Jag skrev en låt till dig för ett tag sen.
Kommer antagligen spela den längre fram.
Hoppas det är okej.

Jag vet att du gått vidare. Det sjunger jag i låten.
Jag vet det.

Jag kom bara att tänka på ditt röda hår.
Din lila tröja.
På bussen mot Stockholm.
Då vi sågs första gången.

Lyssna på låten om du kan sen.

Den är fin och inte alls dum mot dig på nåt sätt.

Ville bara säga det.

Du är fin och jag saknar dig ibland.

Så är det.

Punkt.








Fri vers av Tomas Brink
Läst 292 gånger
Publicerad 2015-01-02 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Brink
Tomas Brink