Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsafton

Ett hörn i hallen.
Vi två och en flaska bubbel.
Klockan var över tolv och vi pratade om din döda pappa.

Vi satt där i timmar.
Pratade, kröp långsamt närmare.

Vi visste vad som skulle hända.
Frågan var bara vem som skulle våga först.








Fri vers av Tomas Brink
Läst 297 gånger
Publicerad 2016-01-26 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Brink
Tomas Brink