Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solitär

jag är sjöfågel
rovfågel
jagar för att se dem smälta
stor
sval
solitär
måste dyka
för mättnad

hemvist i zodiaken
är där
där du är
-var och en av oss
alla vackra i livskris
men när jag möts av marken

snurrar, tumlar
ur balans
jag skäms
när du inte är min
när du inte är i mig;

fula
ägandebegär
är jag förbrukad
letar i snäckskalen
klor våta sylar öppnar
ovärdigt


under förvandlingen
tungspets mot tandrad




Fri vers av ing
Läst 350 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-02 21:02



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Spännande utveckling! Den stora rovfågeln som sedan.. blir ur balans och skäms när den möter marken. Som jagar, förvandlar och smälter...
2015-01-03

  Lemon Merchant
Att bo i zodiaken tilltalar mig, vackert och fantasifullt! Bra :-)
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

ing
ing