Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en uppgift



en enda uppgift i livet / / jag önskar förföra
.
i
.
gränslandet gav jag mitt ord
.
att vara beskyddaren / / i gränslöshet
.
mitt komplex
.
-håll fast mig- / / mitt löfte om omöjlig intimitet
.
mitt misslyckande









Fri vers av ing
Läst 333 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-02 21:20



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Starkt och direkt! Känner i din dikt det otroligt smärtsamma i det ljuvliga. Berörande.
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

ing
ing