Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista gång

Se på mig en sista gång.
Det är allt jag begär.
Se på mig en sista gång.
Var inte rädd.

Om du bara tittar mig djup in i ögonen en gång till.
Så kommer du att känna det jag känner.
Så kommer du att minnas det vi hade.

Du säger åt mig att ödet bestämmer.
Om det kommer bli vi igen.
Men om du vägrar att lyssna på ödet


vad ska jag göra då?





Fri vers av VackrareÄnLivet
Läst 677 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-03 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VackrareÄnLivet