Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert resonemang

Är lycka en känsla?
För i så fall är den oövervinnerlig.

Är skratt ett glädjetecken?
För i så fall behövs enbart teckenspråk.

Är du min?
För i så fall vore jag både oövervinnerlig och stum.




Fri vers av okändavsändare
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-03 02:02



Bookmark and Share


  älvdans
Gillar....
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

okändavsändare